Og jeg troede, at jeg var bitter…Følgende er en direkte, improviseret oversættelse at en QPR-fans tanker om fodbold. Jeg kan desværre ikke finde det direkte ophav, men svadaen er begyndt at florere på diverse messageboards i dag, og stammer sikkert også fra et. Manden er så helt og aldeles syg og munter at jeg synes han fortjener en plads her:

” Jeg får mere nydelse ud af at se Chelsea tabe end ved at se QPR vinde for tiden.

Jeg gennemlevede så mange kampe hvor vi spillede som en pose **** under blandt andre Ray Harford og med folk som Paul Bruce, Matthew Brazier og Mark Parry i truppen, og alligevel har jeg aldrig haft det sådan her før.

Klubben er ikke vores mere, men det er ikke bare det – fodbold er bare virkelig ærgerligt i disse tider.

Jeg mener virkelig, virkelig ærgerligt.

Fodbold i det hele taget.

Jeg hader nærmest alt ved det for tiden…

Jeg hader Premier League og myten om at det er spændende i år. At Man City bryder ind i top-fire er ikke spændende. De har brugt enorme mængder penge. Det er ikke mere spændende end at end at en eller anden navneløs ******* ligger nummer et på hitlisterne efter at have vundet X-Faktor.

Jeg hader myten om Arsene’s unge spillere. At købe en eller anden fransk knægt når han er 17, bruge ham i liga-cupen og sælge ham igen som 20-årig efter tre kampe i ligaen er IKKE NOGET SÆRLIGT.

Jeg hader at høre om Liverpool/Man Utds gæld når der aldrig sker en skid ved det. En klub er nødt til at gå helt ned før penge-tingen ændrer sig, men det sker ikke. Hvorfor ****** er Charlton, Leeds og Southampton stadig i live?

Jeg hader Frank Lampards dumme ****ing fjæs. Jeg hader at Joe Coles tunge aldrig er i hans mund, retardo-spasser. Jeg hader at John Terry er anfører for England når det er så åbenlyst, at han er en sinke.

Jeg hader det engelske landshold.

Jeg hader unge lovende wingere som ikke kan andet end at løbe hurtigt. Tony Scully kunne ikke andet end at løbe hurtigt.

Jeg hader Harry ****ing Redknapp. Og Jamie Redknapp. Og Louise Redknapp. Og Wii.

Jeg hader Gary Lineker og Alan Shearer.

Jeg hader Garth Crooks.

Jeg hader Garth Brooks for den sags skyld.

Jeg hader Sky Sports

Jeg hader, at når en spiller fra de lavere rækker afdribler 10 mand og lobber bolden over keeperen, så er det ligegyldigt, men når Rooney scorer fra mere end tyve meter så er det fantastisk.

Jeg hader at kvindelige sportsjournalister er obligatoriske nu.

Jeg hader Mark Lawrenson for ikke at komme ud af skabet. ” Jeg kan godt lide at have en stor mand nede bagi.” Ja, det tror jeg gerne.

Jeg hader alle reklamer som udstiller fodbold som noget, der handler om andet en smerte og skuffelse.

Jeg hader Lee Hughes og det faktum at han lever af fodbold. Jeg hader Marlon King og hvilket som helst hold, der skriver kontrakt med ham, når han kommer ud. Og jeg hader, at det sikkert bliver os.

Jeg hader Phil Brown.

Jeg hader at “Bolden altså er meget lettere nu, og det vil volde målmændene seriøse problemer” før HVER ENESTE ****ING STØRRE SLUTRUNDE!

Jeg hader at Kieron Dyer sikkert tjente mere på den tid det har taget mig at skrive dette, end jeg vil tjene hele måneden.

Jeg hader Adrian Durham, Ian Wright og Alan Brazil.

Jeg hader Gazza. Dø eller hold kæft. Hold op med at trække det i ****ing langdrag.

Jeg hader at høre mere om Hillsborough end om Heysel eller Bradford.

Jeg hader at et comeback fra 4-0 ved pausen (to gange!) ikke betyder noget fordi vi ikke er ****ing scousere.

Jeg hader Leeds.

Jeg hader Roy Keane.

Jeg hader voksne mænd, der handler ind i deres holds trøjer om lørdagen, når holdet spiller på hjemmebane.

Jeg hader, at jeg ikke hader Roy Hodgson.

Jeg hader Jermaine Beckford og hvilken som helst spiller, der har tatoveringer I nakken.

Jeg hader sange der totalt upassende bliver brugt som klubsange og sunget på en maskulin måde. ”I’m forever blowing bubbles.” Homoer.

Jeg hader Danny Dyer, og alle han nogensinde har interviewet.

Jeg hader bogen “Cass” af Cass Pennant. Det er fuldstændig ærlig talt det dummeste jeg nogensinde har læst. Kapitel 1: Millwall. “ Yeah. Vi var 50 mand hos Millwall. De var 1000, men vores firm jagtede dem rundt i gaderne. Kapitel 2: Liverpool. ”Yeah. Vi var 50 mand hos Liverpool. De var 2000, men vores firm jagtede dem rundt i gaderne.” **** det… Jade Goodys selvbiografi er sikkert bedre. Selv den uden ghostwritter.

Jeg hader at alle gode unge spillere får ødelagt deres karriere hos Spurs før den kommer i gang.”

Personligt hader jeg fænomenet the big four, fænomenet Super Sunday, at Wigan spiller i Premier League, Sam Allardyce og en hel masse andet. Hvad hader i?

Dette indlæg blev udgivet i Assorteret fodbold og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar